dimecres, 1 d’abril del 2020

GARRAFABALL

El Jordi ens proposa un nou repte. Preparats?

I van arribant reptes!!!! 







 















Aquesta setmana us proposo un repte / joc.
Es tracta que us construïu una garrafa de cap o una garrafa de mà, o si voleu totes dues.
Amb una pilota de tennis taula, d’espuma, de raquetes de platja o si no en teniu cap la podeu construir amb una bola de paper i una mica de film i cinta adhesiva.
Jugueu, practiqueu, inventeu formes de posar-la dintre i ens graveu un petit vídeo de com ho feu. Amb el joc que heu inventat, o la forma més difícil/divertida que l’heu introduït dins de la garrafa i ens l’envieu. Si no teniu ganes de fer un vídeo (desitjo que si! Així ens veiem) ens podeu escriure explicant-nos l’experiència. 
Construir les GARRAFA-BALL, es molt senzill però us adjunto un parell de documents on ho explica pas a pas. 
Aaaaahhh!!!! Sobretot pilotes toves, i espais sense perill, no trenqueu res, que sinó m’estiraran les orelles.
Jo ja ho he fet! Aquí teniu algunes idees.








2 comentaris:

  1. Molt bé Aina i Abril, heu convertit el garrafaball amb el taperball, és una bona variant. Hi ha hagut un moment del vídeo que em pensava que començarieu a crear un ritme de percusió amb els sorollets de les pilotetes. Abril aquesta pilota del final no volia entrar ehhh. Això ja passa de vegades.
    La Janna i l'Alex ho fan perfecte amb la garrafa de mà i també iniciant-se amb la garrafa de cap, encara que aquesta costa una miqueta més. Genials.

    Jordi

    ResponElimina
  2. Avui després de les "vacancetes" de setmana santa reprenc la conexió amb els blocs i em trobo aquesta agradable sorpresa. Fantàstic el Roger afinant la punteria i gran esforç i predisposició de la Laia per recepcionar, controlats en tot moment per la petita de la família.

    Jordi

    ResponElimina